Συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Πατρών. Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο "Νοσταλγικό Οδοιπορικό" στην Διδάχειο Σάλα Πολιτισμού στην οδο Βύρωνος 13.

Στο Α΄μέρος θα ερμηνευτούν συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου με τον ίδιο συνθέτη στην κιθάρα και τη Γεωργία Βώσου στο πιάνο,με έργα για σόλο κιθάρα, και έργα μουσικής δωματίου για κιθάρα-πιάνο από την δισκογραφία του ενω στο Β΄ μέρος της συναυλίας θα εμφανιστεί η Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών.

Θα ερμηνευτούν διασκευές για Κιθαριστική Ορχήστρα από γνωστά Ελληνικά και Ξένα τραγούδια και μουσικές κινηματογράφου, σε ενορχηστρώσεις του κιθαριστή και συνθέτη Γιώργου Παπαδόπουλου.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Πατρινό κιθαριστή και συνθέτη Γιώργο Παπαδόπουλο και είναι κύριο μέλος της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας .Έχει εμφανιστεί σε αρκετές συναυλίες και Φεστιβάλ Κιθάρας σε διάφορες πόλεις με εξαιρετικές κριτικές .

Στην Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών θα εμφανιστούν με αλφαβητική σειρά οι Κιθαριστές:

Κωνσταντίνος Βάσιος, Ιάσονας Βάσιος, Μιχάλης Γιαννόπουλος, Παναγιώτης Γκούντας, Νίκος Καλογήρου, Ανδρέας Μπούμπουκας, Μαίρη Σαμαρτζή, Θανάσης Νικολάου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σκέντζος, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος.

Είσοδος ελεύθερη!