Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και αναστατώνει με τις φάρσες του ανυποψίαστους φίλους και γνωστούς, με την Ειρήνη Κολιδά να πέφτει και αυτή “θύμα” του στο Best Friend’s Fear.

Ο Γιώργος Ποπόρης φίλος και συνεργάτης της Ειρήνης Κολιδά, την έπεισε να πάει να κάνει μια απλή καρδιολογική εξέταση σε ιατρικό κέντρο. Εκεί η ίδια συνειδητοποίησε ότι γίνεται εθελόντρια σε ένα περίεργο ιατρικό πείραμα.

Μια κοπέλα, στο διπλανό κρεβάτι, που υποτίθεται ότι πέθανε, έκανε την Ειρήνη Κολιδά να θέλει να φύγει όσο το δυνατόν συντομότερα μέσα από την κλινική.

Η φάρσα, αν και απολαυστική για τους τηλεθεατές, για την ίδια δεν ήταν καθόλου, καθώς είχε φτάσει πραγματικά στα όριά της με όλο αυτό που συνέβαινε γύρω της. Μόλις ο Σάββας Πούμπουρας μπήκε στο δωμάτιο και η Ειρήνη συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για φάρσα, άρχισε να τρέμει ολόκληρη.

Αν και αρχικά κοιτούσε “παγωμένη” τον παρουσιαστή, λίγες στιγμές αργότερα είδαμε ξανά το χαμόγελό της, φωνάζοντάς, μάλιστα «θα σε γαμ…».


Έτρεμε ολόκληρη η Ειρήνη Κολιδά με τη φάρσα του Πούμπουρα

Για την φάρσα που δέχθηκε από τον Σάββα Πούμπουρα μίλησε η Ειρήνη Κολλιδά, το πρωί του Σαββάτου, στο “Έλα χαμογέλα”. Η personal trainer εκμυστηρεύτηκε στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου πως ακόμα και σήμερα δεν ξέρει αν θα ξεπεράσει το σοκ που υπέστη στο “Best Friend’s Fear”.

“Βλέποντας για ακόμα μια φορά το βίντεο, θέλω να πω πως μου έχει σηκωθεί η τρίχα και παθαίνω ταχυπαλμία” ομολόγησε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Κολλιδά. “Όσο κι αν το βλέπετε σαν φάρσα, σαν αστείο σε εισαγωγικά, για μένα δεν ήταν ιδιαίτερα αστείο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ”.

Τι σκεφτόταν όμως η πρώην Survivor κατά τη διάρκεια της φάρσας από τον Σάββα Πούμπουρα; “Λόγω του ενστίκτου της μάνας, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως δεν θα ξαναδώ ποτέ τον Αλέξανδρο! Ήμουν πεπεισμένη ότι συμμετέχω σε ένα πείραμα που είτε θα με σκοτώσουν είτε θα με κοιμίσουν για να μου πάρουν τα όργανα”.

“Ήμουν σίγουρη για αυτό! Έψαχνα τον τρόπο, σαν μάνα, για να μπορέσω με πολλή ψυχραιμία και χαλαρότητα να διαφύγω. Κοιτούσα κάτω από τα πόδια μου, γιατί φόραγα και τακούνια, πως θα τα βγάλω να τρέξω, ποια πόρτα θα σπάσω” παραδέχθηκε η Ειρήνη Κολλιδά.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις της και εάν κατάλαβε, κάποια στιγμή, πως πρόκειται για φάρσα, η Ειρήνη είπε χαρακτηριστικά πως “δεν ήξερα τίποτα. Ειδικά στο τέλος, δεν ξέρω αν και πόσο φάνηκε, είχα πάθε κρίση πανικού και έτρεμα! Θυμάμαι το σαγόνι μου πήγαινε δεξιά, αριστερά και δεν μπορούσα να συνέλθω Δεν είχα καταλάβει τίποτα απολύτως”.

“Μετά από αυτή τη φάρσα του Σάββα, θα τον σκοτώσω, έχω θέμα ψυχολογικό. Πήγα μετά από μια βδομάδα σε οδοντίατρο και έφυγα με κλάματα. Δεν ξέρω πως θα μπορέσω να ξαναδώ λευκή στολή” πρόδωσε, επίσης, η Ειρήνη Κολλιδά.

“Οι δικοί μου άνθρωποι είδαν την φάρσα και η μητέρα μου δεν περίμενε κάτι λιγότερο από μένα. Ξέρει πόσο ψύχραιμη είμαι. Όλοι οι υπόλοιποι φίλοι μου απόρησαν με την ψυχραιμία μου” κατέληξε η όμορφη personal trainer.


Η Ειρήνη Κολλιδά για τη φάρσα του Πούμπουρα: "Είχα πάθε κρίση πανικού και έτρεμα"