Όλο και αυξάνονται οι εικασίες πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα επιστρέψουν ποτέ να ζήσουν ουσιαστικά στη Μεγάλη Βρετανία μετά τη μετακόμισή του στον Καναδά, κι αυτό το αποδεικνύει, λένε οι πηγές, και το γεγονός ότι το προσωπικό του Φρόγκμορ Κότατζ αποχωρεί από την κατοικία του ζεύγους.

Τουλάχιστον δύο μόνιμοι υπάλληλοι, η οικονόμος του σπιτιού και άτομο που εργάζεται στην καθαριότητα, αναμένεται να απασχοληθούν σε άλλες βασιλικές οικίες ενώ άλλα μέλη του προσωπικού που απασχολούνται σε περιστασιακή βάση, όπως σεφ, υπηρέτριες και άλλοι απολύθηκαν καθώς οι υπηρεσίες τους δεν είναι πλέον απαραίτητες.

Πηγές τόνισαν ότι ούτως ή άλλως το Φρογκμορ λειτουργούσε μόνο με το απαραίτητο προσωπικό και κανείς δεν ήταν περιττός. Αλλά τώρα οι υπάλληλοι πρέπει να αλλάξουν πόστα μετά την απόφαση "βόμβα" του ζεύγους να ζήσει στη Βόρεια Αμερική για ένα μέρος του έτους. Ωστόσο, πηγές μέσα από τα Ανάκτορα αναφέρουν ότι αξιωματούχοι πιστεύουν πως το ζευγάρι, και ιδιαίτερα η Δούκισσα του Σάσεξ δεν θα επιστρέψει ποτέ στη Βρετανία ουσιαστικά.