Η μάχη της EKO Greece Basket League έχει "ανάψει" για τα καλά και ΑΕΚ, Προμηθέας και Περιστέρι φαίνεται να διεκδικούν την 2η θέση και το πλεονέκτημα της έδρας ως και την ημιτελική σειρά των play-off.

O Προμηθέας υποδέχεται τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την 16η αγωνιστική της EKO Basket League και θα ήθελε να επαναλάβει την επιτυχία του Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα, ενώ, βέβαια, ο τελικός στόχος της ομάδας της Πάτρας είναι ν' αντιμετωπίσει -και πάλι- τον Παναθηναϊκό στους Τελικούς.

To μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης τις 19:15 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή ή καθημερινά (09:00-18:00) από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (Γερ. Σκλάβου 4, τηλ: 2610 275820). Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 10 ευρώ.

Θυμίζουμε πως, παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας του Προμηθέα για το δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20 σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές για κάθε κατηγορία.