Για την τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών η Ακαδημία των Σπορ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 6:00 μ.μ. στο Κουκούλι στη δυνατή ομάδα των Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων. Η ομάδα των Αθηνών βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε περίπτωση νίκης για την Πατρινή ομάδα ( 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα) θα την πλησιάσει στον ένα βαθμό διαφοράς.

Η ιστορική ομάδα των Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων που για χρόνια αγωνιζόταν στην Α1 Εθνική ανδρών έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδος και δύο κύπελλα Ελλάδος από τα τέσσερα που ήταν φιναλίστ. Οι παίκτες που αποτελούν τους φιλοξενούμενους έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο και αν η Πατρινή ομάδα καταφέρει και την κερδίσει σε συνδυασμό με ανάλογη πορεία στον β΄ γύρο θα της επιτρέψει να έχει πιθανότητες για την είσοδό της στην τετράδα θα οδηγήσουν σε αγώνες playoffs και τον κατακτητή του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος εκτός του Παναγιώτη Μαρκάτου και Παναγιώτη Κοτοπούλη που θα απουσιάσουν από τον αγώνα λόγω τραυματισμών (βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας) δεν αντιμετωπίζει κάποια άλλα ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο έμπειρος αθλητής της ομάδας Αλέξης Παπαγιαννόπουλος τονίζει:

"Φιλοξενούμε μία ιστορική ομάδα πολύ δυνατή όχι όμως και άτρωτη. Θέλω να πιστεύω ότι εάν το νεανικό σύνολο των συμπαικτών μου μπορέσει και ανταπεξέλθει στην δυσκολία του αγώνα, ταυτόχρονα με το νεανικό ενθουσιασμό που τους διακατέχει, σίγουρα θα φτάσουμε σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Καλώ όλους τους φιλάθλους να έρθουν να απολαύσουν έναν πολύ ωραίο αγώνα, ο οποίος θα είναι για διαφήμιση για το άθλημα στην πόλη μας και όχι μόνον".

Η βαθμολογία έχει ως εξής:

  1. Σαλαμίνα Χ.Κ. 14
  2. Βριλήσσια   Ε.Σ.Ν. 12
  3. Ακαδημία των Σπορ 9
  4. Ο.Φ. Νέας Ιωνίας 9
  5. Αθηναϊκός Βύρωνα 9
  6. Πανελλήνιος Γ. Σ. 9
  7. Ποσειδών Λουτρακίου 7
  8. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. 5
  9. Ηλυσιακός Α.Ο. 2
  10. Νηρεύς  Α.Ο. 0