Ένα φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών την Τετάρτη, σχετικά με έναν φυσιοθεραπευτή, ο οποίος δολοφόνησε τη γυναίκα του, τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο της οικογένειας, αφήνοντας τα νεκρά σώματα μέσα στο σπίτι που διέμεναν για αρκετές ημέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του Σερίφη της κομητείας Οσεόλα, στην οποία βρίσκεται το σπίτι που εντοπίστηκαν τα πτώματα, ο δράστης Anthony Todt αντιμετωπίζει κατηγορίες ανθρωποκτονίας για τη σύζυγο και τα τρία παιδιά, ηλικίας 4 ως 13 ετών. Ο Todt παραδέχτηκε τις αποτρόπαιες πράξεις του και «συνεργάστηκε πλήρως με τις αρχές για την εξιχνίαση της υπόθεσης» τόνισε ο Σερίφης. «Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο πίσω από αυτές τις φρικτές πράξεις» πρόσθεσε.

Τα πτώματα εντοπίστηκαν τη Δευτέρα, σε σπίτι που είχε πωληθεί τον περασμένο Απρίλιο. Ο Σερίφης δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκαν η γυναίκα και τα παιδιά από τον πατέρα της οικογένειας, ωστόσο σύμφωνα με τις ενδείξεις, οι δολοφονίες έγιναν προς τα τέλη Δεκέμβρη.

Συγγενείς της οικογένειας ήταν εκείνοι που ανησύχησαν, καθώς προσπαθούσαν μάταια να επικοινωνήσουν με τη μητέρα, αλλά δεν τα κατάφερναν και ενημέρωσαν τις αρχές. Ο Todt, που έχει ήδη φυλακιστεί, ενώ επιχείρησε να αυτοκτονήσει κατά τη σύλληψή του, εργαζόταν στο Κονέκτικατ, όπου συνήθιζε να μένει τις καθημερινές και να επιστρέφει στο σπίτι τα σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δουλειές του Todt δεν πήγαιναν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και τα χρέη του είχαν μεγαλώσει.