Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν ο καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό της Πέμπτης και όταν η κουβέντα έφτασε στον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά του και στις προτεραιότητες που δίνει, ο ηθοποιός ανέβασε αρκετά τους τόνους. Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε τα εξής, όπως αναφέρει το zappit:

“Ντροπή σε αυτούς που βγάζουν την ύλη για τα παιδιά του δημοτικού και τα παιδιά του γυμνασίου. Ντροπή σε αυτούς που στερούν από τα παιδιά τα παιδικά τους χρόνια. Ντροπή σε αυτούς που βγάζουν την ύλη και στερούν το παιχνίδι από τα παιδιά μας. Ντροπή σε αυτούς που βγάζουν όλον αυτόν τον όγκο που πρέπει να κουβαλούν τα παιδιά κάθε μέρα στις σάκες τους και να παθαίνουν σκολίωση. Προσεύχομαι μόνο να καταλάβουν και να θυμηθούν ότι κάποτε υπήρξαν και αυτοί παιδιά, να μειώσουν την ύλη, να μειώσουν το άγχος των παιδιών μας, να μειώσουν το άγχος των εφήβων που ξεχνούν λόγω των Πανελληνίων τι είναι έρωτας, τι είναι εφηβεία, να περάσουν αυτή την μεταβατική περίοδο ωραία. Τους προσθέτουν άγχος, να θυμούνται αυτή την ηλικία σαν βασανιστήριο”.

“Η δική μου καθημερινότητα είναι πρώτα το παιχνίδι και μετά το διάβασμα, αν μείνει χρόνος. Αυτό δεν είναι γνώση, πληροφορίες δίνουν στα παιδιά”, τόνισε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.