Τη δική της παρουσία στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού θα έχει, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, η χορευτική ομάδα των Rising Flames. 

Είναι η ομάδα τσιλιντερ της Μαρίας Σιολέ που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα προηγούμενα χρόνια στο παρκέ του Προμηθέα Πατρών, αλλά και το περασμένο καλοκαίρι στην άμμο των Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας. 

Η εμφάνιση των κοριτσιών των Rising Flames θα περιέχει ένα χορευτικό δρώμενο το οποίο θα έχει ως σημείο αναφοράς την αγάπη και την αλληλεπίδραση με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Είναι στη συλλογιστική της αγάπης που κάνει κύκλο και που ξεκινάει και βγαίνει από μέσα μας προς τα έξω, καταλήγοντας και πάλι σε μας, δίνοντας μας πληρότητα και χαρά. 

Γιατί όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη και αυτό που παίρνεις έρχεται ξανά σε σένα, δίνοντας σου συναισθήματα ευφορίας και ευτυχίας. Τον κύκλο αυτό της αγάπης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα θα τον δούμε on stage να ξετυλίγεται πάνω στη σκηνή της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, το Σάββατο στις 19 Ιανουαρίου. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εμφανίσεις των κοριτσιών αυτών και οι δράσεις τους είναι πάντα υπέροχες, προσφέρουν στο κοινό ενθουσιασμό και ξεσηκώνουν τον κόσμο.

Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε τις Rising Flames σε αυτή την χορογραφία που έχει φτιαχτεί ειδικά για την βραδιά της τελετής έναρξης, μια χορογραφία που υπογράφει η καταξιωμένη προπονήτρια και χορογράφος Μαρία Σιολέ.  

Στο stage θα δούμε τις Δώρα Ρουμελιώτη, Χρύσα Τσιώλη, Αντιόπη Γραβάνη, Μιρένια Παπαδιονυσίου, Σοφία Κατσαϊτη, Αλεξάνδρα Καραλή, Σοφία Τριανταφύλλου και Σάντυ Πατσαούρα.