Ήταν ζευγάρι και διατηρούν ακόμα μία άριστη σχέση, με τον Αργύρη Πανταζάρα να συμβουλεύει την Έλλη Τρίγγου και με τους δύο να θεωρούνται από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, λόγω της τηλεόρασης. 

Ο Αργύρης Πανταζάρας παίζει βλέπετε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα φετινά σήριαλ στο Κόκκινο Ποτάμι του Open, ενώ η Έλλη Τρίγγου είναι η γνωστή σε όλους μας από τις Άγριες Μέλισσες, Ασημίνα. 

Οι δυο ηθοποιοί θα συναντηθούν θεατρικά τον ερχόμενο Απρίλιο, αφήνοντας για λίγο πίσω τους, τους τηλεοπτικούς τους ρόλους στις Άγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι, και θα αναμετρηθούν με μια παράσταση που βασίζεται σε σύλληψη του ίδιου του Πανταζάρα, εμπνευσμένη από το εμβληματικό έργο του Σαίξπηρ Ρωμαίος και Ιουλιέτα.

Στο απόλυτα ατμοσφαιρικό και ερωτικό τρέιλερ του This is not Romeo & Juliet που μόλις κυκλοφόρησε από την επίσημη σελίδα του Θεάτρου Πορεία, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου αγκαλιάζονται, μοιράζονται ένα φιλί και ανταλλάσσουν ένα κατακόκκινο ρουμπίνι. Είναι ίσως ένα από τα πιο ερωτικά τρέιλερ που έχουμε δει. 


THIS IS NOT ROMEO & JULIET - Backstage Photoshooting