Οι εγγραφές για την 6η Πανελλήνια Ημερίδα Αυτισμού ξεκίνησαν!!! Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής για την κατοχύρωση θέσης.

Στο πλαίσιο δράσεων της 2 Απριλίου που έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα Αυτισμού από το 2007, το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο του κου Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελου, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την διοργάνωση της 6ης Πανελλήνιας Ημερίδας Αυτισμού με θέμα «Χωρίς Ταμπέλες» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου στην Αγορά Αργύρη, τον Πολυχώρο εκδηλώσεων του Δήμου Πατρέων. Οι ώρες διεξαγωγής της Ημερίδας είναι από τις 10:00 έως τις 16:00.

Ο Αυτισμός σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική έχει φτάσει σχεδόν στο 2,5% των γεννήσεων που σημαίνει ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας έχει πλέον πάρει διαστάσεις παγκόσμιας επιδημίας. Όλοι μας έχουμε έρθει σε επαφή με κάποιον στο ευρύ και δυστυχώς ανεξερεύνητο φάσμα του Αυτισμού. Η έλλειψη γνώσης όμως καθυστερεί την αντιμετώπιση, η οποία έρχεται με την έγκαιρη παρέμβαση και πρόληψη που αρκετές φορές μπορεί να προλάβει την θεραπεία ή ακόμα και το ίδιο το πρόβλημα, αφού σημάδια κάνουν την εμφάνισή τους από τη βρεφική κιόλας ηλικία.

Μάθετε όλα όσα πρέπει για τον Αυτισμό και τη διαχείρισή του και μάλιστα μέσα από αληθινές μαρτυρίες Αυτιστικών ενηλίκων για πρώτη φορά!!!!!

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον Αυτισμό, να καταργήσουμε τις ταμπέλες και να απαλλάξουμε την κοινωνία από τα ταμπού που βασανίζουν τα άτομα με Αυτισμό και τον περίγυρό τους!

Θυμηθείτε:
ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας, για το κοινό της Πάτρας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Πληροφορίες – Εγγραφές στα τηλ. 2610 433 852 & κιν. 6972202289 και ηλεκτρονικά στα www.mpoxatziar.gr, Facebook(Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο- Ινστιτούτο ΙΡΛΕΝ Ελλάδας), Instagram (protypo.therapeutiko.kentro).

ΠΡΟΤΥΠΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΡΛΕΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΜΠΟΧΑΤΖΙΑΡ ΣΠ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΘΗΝΩΝ 231 ΑΓΥΙΑ
ΠΑΤΡΑ 26442
Τ. 2610 433 852