Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση συναντώντας τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην ενασχόληση της με τις τηλεπωλήσεις και την τηλεοπτική της απουσία τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει το zappit.

“Όταν ξεκίνησα τις τηλεπωλήσεις άκουσα πολλά, όπως και τώρα. Μου αρέσει, έχει πλάκα” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηλιαρέση. “Δεν είχα Twitter, άνοιξα για να δω τι λένε και έπιασα κουβέντα με όλους. Από τη στιγμή που δουλεύω ότι και να κάνω δεν θα με ενοχλήσει. Είμαι μόνη μου και πάντα ήμουν μόνη. Όχι μόνο δουλεύω για να επιβιώσω αλλά βοηθάω και την οικογένεια μου”.

“Στην πρώτη εκπομπή που βγήκα για τηλεμάρκετινγκ ήταν πανωλεθρία, ντρεπόμουν” πρόσθεσε η παρουσιάστρια. “Τους τελευταίους δύο μήνες σταμάτησε, για λόγους που δεν γνωρίζω, η επικοινωνία με τον εργοδότη μου στο τηλεμάρκετινγκ. Όσο υπάρχει δουλειά είμαι ζωντανή. Σκέφτομαι να κάνω και Airbnb σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, εδώ, στην Αθήνα”.

Όσον αφορά στην τηλεοπτική της απουσία, η Μαίρη Μηλιαρέση σχολίασε πως “σταμάτησα το “Ρουκ Ζουκ” γιατί είχα κάνει μωράκι και δεν ήθελα να το αφήνω μόνο του. Όταν πηγαίνεις καλά, καβαλάς και ένα καλαμάκι και λες πως είναι εύκολο. Γιατί έχω δουλειά, έχω ζήτηση, έχω επιτυχία. Άμα βγεις, όμως, από τον χώρο, δεν ξαναμπαίνεις πια. Εκεί που τρόμαξα και λέω τι θα κάνω, είναι όταν η μικρή μεγάλωσε και άρχισε να φεύγει. Μένεις κυρά μου εκεί, μόνη σου, να σε δω τι κάνεις…”.

“Μου αρέσει να είμαι μόνη μου” πρόδωσε, επίσης, για την προσωπική της ζωή.