Ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι στην επιτροπή του YFSF και η απόφασή του αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, λόγω των υποχρεώσεων του στην Ευρωβουλή. Το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και οι τόνοι ανέβηκαν πολύ. Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Κατερίνα Γκαγκάκη διαφώνησαν ιδιαίτερα έντονα, όπως αναφέρει το zappit.

Δ.Π.: Ο ίδιος μόνος του λέει στους χιλιάδες ψηφοφόρους του λέει ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει η Ευρωβουλή, εμένα με ενδιαφέρει να είμαι εδώ και να κάνω… Και δεν με νοιάζει για τον ίδιο που τρώει τα βέλη. Με νοιάζει που μια ολόκληρη παράταξη διασύρεται γι’ αυτή της την επιλογή.

Κ.Γ.: Σοβαρολογείς τώρα; Σοβαρολογείς ότι διασύρεται μια παράταξη επειδή ένας άνθρωπος επέλεξε… Το θεωρώ αδιανόητο! Θεωρώ αδιανόητη όλη τη συζήτηση την οποία κάνουμε. Θεωρώ αδιανόητο ότι είμαστε όλοι έκπληκτοι που ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι στην επιτροπή του YFSF. Δεν θεωρώ ούτε για αστείο αυτό που λες για τα υπαρξιακά, το θεωρώ προσβλητικό να το πούμε για έναν άνθρωπο.

Δ.Π.: Να μην θεωρείς τίποτα Κατερίνα μου. Εγώ τον στηρίζω σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Κ.Γ.: Θα με αφήσεις να μιλήσω κι εγώ;

Δ.Π.: Όχι.

Κ.Γ.: Διαφωνούμε πάρα πολύ. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος ασχολείται με τα κοινά και θέλουμε να είναι ενεργός και θέλουμε να είναι παραγωγικός και θέλουμε να μην ζει μόνο από αυτό γιατί όταν ζει μόνο από αυτό μπορεί να σημαίνει άλλα εκατοντάδες χιλιάδες πράγματα, γιατί μας ενοχλεί όταν διατηρεί το επάγγελμά του. Γιατί όταν ένας ευρωβουλευτής είναι χειρούργος χειρουργεί και αυτό δεν μας ενοχλεί και μας ενοχλεί επειδή είναι θέαμα;

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για το θέμα ως εξής: “Έχουμε ψηφίσει εδώ στην Ελλάδα ανθρώπους που κι εμείς οι ίδιοι γελάμε με τις επιλογές μας. Δεν θέλω να πω ονόματα, ξέρουν όλοι πολύ καλά όμως σε ποιους αναφέρομαι. Δεν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης ό,τι χειρότερο έχουμε στείλει στην ελληνική βουλή. Μην τον στήνουμε τώρα και τον πυροβολούμε”.