Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για την εμπειρία του στο Globetrotters, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει μαζί με τη σύζυγο του Αντελίνα και πρόδωσε εάν θα τον δούμε στην παρουσίαση του Big Brother.

«To 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου. Χάρηκα που κόσμος, που δεν με ήξερε, με ανακάλυψε μέσα από το Globetrotters. Δεν έδειξα κάτι για το οποίο μετανιώνω ή ντρέπομαι. Μπορεί στην αρχή να είδα τον εαυτό μου να καυγαδίζει και λίγο να με αναστάτωσε αυτό αλλά ήταν θέμα 2 - 3 επεισοδίων να το συνηθίσω».

Όσον αφορά στο κομμάτι της τηλεόρασης, παραδέχθηκε πως «υπάρχουν σαφώς τηλεοπτικές προτάσεις, δεν είναι μυστικό, δεν έχουμε αρνηθεί καμία. Ακόμα είναι όμως όλες υπό εξέταση».
Όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια που τον θέλουν στο τιμόνι της παρουσίασης του «Big Brother», ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε πως «δεν μπορώ να πω ότι είναι επίσημη η πρόταση. Δηλαδή δεν ήρθε το κανάλι να μου πει "Χάρη, σε θέλουμε"».

Σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να είναι μαζί μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Η παρτενέρ θα είχε νόημα να έχει την εμπειρία του ζωντανού, δεν ξέρω αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αυτή την εμπειρία. Ξέρω ότι ήταν κριτής στο GNTM, μια εκπομπή η οποία δεν απευθύνεται σε μένα. Με την Αντελίνα θα έκανα το οτιδήποτε, οπότε γιατί όχι και το Big Brother. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρουμε τους ρυθμούς μας», κατέληξε ο Χάρης Βαρθακούρης.


Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλάει για το νέο Big Brother