Την παρουσίαση της αφίσας του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού έκανε στην συνένευξη Τύπου ο επικεφαλής του πληρώματος 222, Αρίστος Σταθόπουλος. 

Το γκρουπ 222, όπως ήδη έχει γράψει το patrasevents.gr, είναι το πλήρωμα που διοργανώνει τον φετινό Κρυμμένο Θησαυρό αφού πέρυσι κατάφερε να κερδίσει και να τον εντοπίσει. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αρίστος Σταθόπουλος η αφίσα του φετινού Κρυμμένου Θησαυρού είναι φτιαγμένη από τον Πατρινό γραφίστα Αλέξη Σακελλαρόπουλο. 

Ο Αλέξης Σακελλλαρόπουλος είναι καρναβαλιστής, συμμετέχει ενεργά εδώ και χρόνια στο καρναβάλι και παίζει στο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, ζώντας αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία. Η αφίσα που σχεδίασε εντυπωσιάζει. 

Παρουσιάζει έναν κλόουν σε ένα παιχνιδιάρικο στυλ να σου κλείνει το μάτι και ταιριάζει γάντι με το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, καλώντας με αυτόν τον τρόπο τους καρναβαλιστές να παίξουν και να συμμετάσχουν ενεργά. 

Το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού ξεκινά στις 17 Ιανουαρίου, λίγο πριν την τελετή έναρξης, ενώ η ηλεκτρονική πλατφόρμα, είναι έτοιμη. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αρίστος Σταθόπουλος η ομάδα του έχει δουλέψει για μήνες για να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα του φετινού Κρυμμένου Θησαυρού, με παιχνίδι και πολλά χάπενινγκς.