Η εκπαιδευτική κοινότητα αποχαιρετά την Τετάρτη τους δύο καθηγητές που έχασαν την ζωή τους στην "καρμανιόλα" της Πατρών - Πύργου.

Την ίδια ώρα η Εθνική Οδός θα κλείσει συμβολικά, στις 11 το πρωί, στο ύψος των φαναριών των Λεχαινών, έπειτα από απόφαση του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος, Γιάννης Λέντζας, έκανε κάλεσμα λέγοντας: «Είναι η πρώτη από τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουμε για να κατανοήσουν οι "υπεύθυνοι" ότι το έργο αυτό πρέπει να υλοποιηθεί. Τα ψέματα τελείωσαν». 

Κλειστό θα παραμείνει και την Τετάρτη το ΓΕΛ Λεχαινών, ώστε καθηγητές και μαθητές να παραστούν στις κηδείες των δύο καθηγητών που θα γίνουν στην Πάτρα.

Σε ανακοίνωση του Σχολείου για το τραγικό συμβάν αναφέρονται τα εξής: «Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Λεχαινών και όλοι οι μαθητές μας θρηνούμε σήμερα την τραγική απώλεια δύο εκλεκτών συναδέλφων και παιδαγωγών που υπηρέτησαν στο Σχολείο μας και τη Δημόσια Εκπαίδευση επί σειρά ετών με το υψηλό επιστημονικό και ηθικό τους κύρος. Το κενό που μας αφήνετε είναι μεγάλο και ο πόνος ανείπωτος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους. Αιωνία σας η μνήμη, αγαπητοί μας Συνάδελφοι.»