Μια περιπέτεια που τον οδήγησε στο νοσοκομείο είχε ο Πάνος Καλίδης έπειτα από παιχνίδι με τον γιο του. Η σύντροφος του τραγουδιστή, Λεάννα Μάρκογλου μίλησε λίγες ώρες αργότερα στο “Μεσημέρι YES” και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και οδηγήθηκε με δυο κατάγματα σε ιδιωτική κλινική, όπως αναφέρει το zappit.

“Είχαμε ένα ατύχημα με τον μικρό. Παίζαμε στο σπίτι και κάποια στιγμή πάτησε πάνω στο στήθος του Πάνου, πονούσε για ώρες, δεν μπορεί να ανασάνει καλά και πήγαμε να το δει και του είπαν πως πρόκειται για δυο κατάγματα” ανέφερε χαρακτηριστικά η Λεάννα Μάρκογλου. “Δεν μπορεί, όμως, να κάνει κάτι στην προκειμένη περίπτωση. Όλα είναι καλά και τώρα είναι πολύ καλύτερα. Θα συνεχίσει κανονικά τις συναυλίες του και όσα έχει να κάνει”.

“Έπαιζε με το παιδί, έκανε κάποιες τούμπες ο μικρός και γύρισε πατώντας με το πόδι του πάνω στο στήθος του. Δεν το πιστεύαμε και εμείς ότι έγινε. Είχε έντονο πόνο και δεν πιστεύαμε πως είναι κάτι σοβαρό, μέχρι που το είδε ο γιατρός και μας είπε για το κάταγμα ο γιατρός” συμπλήρωσε η όμορφη σύντροφος του τραγουδιστή.

“Είναι καλά, είναι μια χαρά τώρα. Είμαστε στο σπίτι και όλα είναι καλά” σημείωσε, επίσης, η Λεάννα Μάρκογλου.