Δεν είναι λίγοι αυτοί που μαγεύονται από τις ταινίες karate και kung-fu, τις απίστευτα γρήγορες κινήσεις, τη δύναμη που μπορεί να σπάσει ξύλα ή σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και τοίχους, τις κλωτσιές και τα ακροβατικά στον αέρα.

Ένα τέτοιο θέαμα απόλαυσαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών Φίταθλον και accelerate καθώς και των αθλητικών συλλόγων Αστραπή και Έκρηξη.

Ο χώρος του Royal Theater Patras γέμισε ασφυκτικά από μαθητές, αθλητές, γονείς και φίλους των σχολών.


Την παράσταση έκλεψαν τα αγωνιστικά τμήματα των αθλητικών συλλόγων Αστραπή και Έκρηξη που χαρίσαν μια θεαματική επίδειξη της πολεμικής τέχνης του taekwondo, κερδίζοντας το χειροκρότητα του κοινού.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις για τις πανελλήνιες και τις πανευρωπαϊκές διακρίσεις και των δυο συλλόγων για το έτος 2019. Συνολικά βραβεύτηκαν 33 αθλητές, αριθμός που αποδεικνύει τον επαγγελματισμό των συγκεκριμένων συλλόγων.

Η απονομή των βραβείων στους αθλητές έγινε από τους Χαράλαμπο Μπονάνο, αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Βασίλειο Μαρτζάκλη, διοικητή 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πατρών και Γεώργιο Κολοκότσα διοικητή 6ης Διμοιρίας.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συγχαρητήρια στους Ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής Ομάδας  TAEKWONDO – Εκπροσώπους των Αθλητικών Συλλόγων και των ΚΔΑΠ  FITATHLON-ΑΣΤΡΑΠΗ Κώστα Αντωνακόπουλο (Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Ομάδας Νέων TKD), ΚΔΑΠ ACCELERATE-ΕΚΡΗΞΗ Αντώνη Αντωνακόπουλο (Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Ομάδας Παίδων και Εφήβων TKD) και στον  Βασίλειο – Χρήστο Αντωνακόπουλο (Πρωταθλητή Ελλάδος και με διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο) προπονητή του Συλλόγου Αστραπή και συνεχιστή της οικογενειακής αθλητικής παράδοσης και διακρίσεων στο Taekwondo.

Τόσο στον Α.Σ. Αστραπή και Α.Σ. Έκρηξη η προπόνηση των αθλητών γίνεται σε χώρους με σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις ολυμπιακές προδιαγραφές. Κάθε χρόνο αθλητές των συλλόγων πηγαίνουν σε πανεπιστήμια της Kορέας για προετοιμασία με Κορεάτες προπονητές και αθλητές απ’ όλο τον κόσμο. Στο ενεργητικό τους έχουν να επιδείξουν πολλές διακρίσεις τόσο σε πανελλήνια όσο και σε πρωταθλήματα στο εξωτερικό.

Στόχος των Α.Σ. Αστραπή και Έκρηξη είναι η δημιουργία κορυφαίων αθλητών με ευγενή άμιλλα και υγιή ανταγωνισμό.