Με ένα κομμάτι των Deadbeat Escapement, του συγκροτήματος του Ιωάννη Κοψίνη, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την διοργάνωση για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, θα ντυθεί μουσικά το 3D Mapping που θα προβληθεί, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, στην πρόσοψη του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων. 

Τα τραγούδι αυτό, το "Where lion fountain lies" γραμμένο σε αγγλικό στίχο, έχει λόγια εμβληματικά που θα έλεγε κανείς ότι ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο που θα γίνει το event, στην πλατεία Γεωργίου. Λέει συγκεκριμένα το τραγούδι: "Θα με βρεις εκεί που βρίσκονται τα συντριβάνια των λιονταριών... ξανά". Τα μπρούτζινα λιοντάρια της πλατείας Γεωργίου που αποτελούν σύμβολο και ορόσημο για την καρδιά της Πάτρας. 

Ο στίχος του τραγουδιού έχει το δικό του νόημα για αυτή την εκδήλωση που γίνεται παραδοσιακά στην πλατεία Γεωργίου. Είναι ένα κομμάτι, που κινείται κυρίως μουσικά, έχοντας μόνο αυτά τα λόγια για τα λιοντάρια των σιντριβανιών της πλατείας Γεωργίου, με ένα συμβολικό και λυρικό νόημα. Το κομμάτι αυτό σε σύνθεση των Deadbeat Escapement και παραγωγή του Alek Olafsson θα ντύνει το βίντεο mapping και θα συμβαδίζει με τα τεκταινόμενα του. 

Ο ήχος του κομματιού είναι χαρακτηριστικός, όμως, ειδικά για την εκδήλωση αυτή θα στραφεί σε κάπως πιο ηλεκτρονικά και πειραματικά μονοπάτια για να δώσουν ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στον θεατή, όχι μόνο οπτικά, αλλά και ακουστικά. Ήχος και εικόνα θα αποτελέσουν την αρχή της τελετής έναρξης και ίσως το πιο εντυπωσιακό πιάτο για τα όσα ακολουθήσουν στη συνέχεια. 

Όπως ήδη έχει γράψει το patrasevents.gr στην πλατεία Γεωργίου θα υπάρχουν τρεις κεντρικές σκηνές που θα σχηματίζουν κύκλο. Στην κεντρική σκηνή θα ανέβει το συγκρότημα των passpartout, ενώ στις άλλες δύο θα γίνονται χορευτικά και ακροβατικά. Η αρχή πάντως της εκδήλωσης θα γίνει υπό τον ήχο των κρουστών. 

Τρεις ομάδες κρουστών θα ξεκινήσουν την δική τους πορεία από διαφορετικά σημεία του κέντρου για να συναντηθούν στην πλατεία Γεωργίου μετά από περίπου μισή ώρα. Όταν οι ομάδες φτάσουν αυτό θα σημαίνει και την έναρξη της τελετής. Υπεύθυνος της ομάδας κρουστών θα είναι ο Βασίλης Γκούμας, ενώ για την ομάδα των χορευτικών και των ακροβατικών την ευθύνη θα την έχουν η Βίκυ Αγόρα και ο Luis Mendes. 

Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσει μουσική και μόνο μουσική για τρεις ώρες περίπου σε ένα πάρτι που θα έχει σαν στόχο να δώσει το σύνθημα για να μπει στο κέφι όλη η πόλη, κάθε μαγαζί και κάθε σπίτι της. Η γιορτή θα έχει ξεκινήσει άλλωστε.