Ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε στο πλατό των Κου Κου, το πρωί της Τρίτης, καλεσμένος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του GNTM μίλησε, μέσα σε όλα, για την δύσκολη περίοδο που βίωσε στα επαγγελματικά του ανοίγματα του στο εξωτερικό, όπως αναφέρει το zappit.

“Όλοι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές το περνάμε και οι περισσότεροι έχουν χρεοκοπήσει πάνω από μια φορά για να τα καταφέρουν” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης. “Αυτό που βλέπουν οι άλλοι σαν επιτυχημένη πορεία, δεν είναι ακριβώς έτσι. Σε κάθε δουλειά και κάθε ελεύθερο επαγγελματία, καλλιτέχνη νομίζω πως συμβαίνει αυτό και λογικό είναι”.

“Ήμουν στο calendar του fashion week του Μιλάνου, το οποίο κόστισε πάρα πολλά χρήματα και είχα το καλύτερο Pr office του Μιλάνου. Σε όλα αυτά προσπαθούσα να ανταπεξέλθω μόνος μου. Κάποια στιγμή αυτό φτάνει σε ένα τέλμα. Αν δεν έχεις εξωτερικούς παράγοντες, να δουλεύεις για άλλα brands και να κάνεις συνεργασίες, δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Η αλήθεια είναι ότι εγώ, όμως, 20 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Αυτό είναι ήδη επιτυχία” πρόσθεσε ο κριτής του GNTM.

Ο Άγγελος Μπράτης παραδέχθηκε, δε, με ειλικρίνεια πως “μια φορά ήμουν σε ένα ταξί με φίλο μου που κάνει Pr στο Παρίσι και τον ρωτάω πότε θα τα καταφέρω. Πότε θα πετύχω. Γυρνάει και μου λέει, “Άγγελε κάνεις αυτή τη δουλειά δέκα χρόνια, οι περισσότεροι που το κάνουν αντέχουν δύο και τρία χρόνια το πολύ. Μετά κλείνουν τις επιχειρήσεις τους”. Δεν εμφανίζονται ποτέ ξανά”.

“Όταν βλέπεις και ένα όνομα που γίνεται πολύ γρήγορα γνωστό δεν σημαίνει ότι από πίσω έχει τις πωλήσεις και την εμπειρία για να μπορεί να ανταπεξέλθει” κατέληξε ο σχεδιαστής μόδας.