Αρκετά καλά τα πήγαν οι Σταύρος Μαράτος και Κατερίνα Σαμπαζιώτη που συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό της μπατσάτα που έγινε στην Μόσχα, το περασμένο Σάββατο στις 11 Ιανουαρίου. 

Το ζευγάρι από την Πάτρα έχοντας περάσει στον τελικό μέσα από την πρωτιά που κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πανελλήνιο διαγωνισμό που έγινε τον Σεπτέμβρη στην Ελλάδα, διαγωνίστηκε με 14 ακόμα ζευγάρια από 7 χώρες που συμμετείχαν στην διοργάνωση που έγινε στην Μόσχα. 

Οι δύο χορευτές της μπατσάτα πήραν την 10η θέση στον τελικό, με μικρή διαφορά από τα υπόλοιπα ζευγάρια, καταφέρνοντας έτσι να μπουν μέσα στο τοπ 10 του κόσμου, κερδίζοντας σε εμπειρίες και σε γνώσεις μέσα από την συμμετοχή τους σε μία τόσο μεγάλη διεθνή διοργάνωση χορού. 

Πρόκειται σίγουρα για μία μεγάλη επιτυχία για τους δύο χορευτές της μπατσάτα που δείχνουν να έχουν μία συνέχεια στις παρουσίες τους σε μεγάλες διοργανώσεις και τουρνουά, αποτέλεσμα της αγάπης για αυτό που κάνουν, του ταλέντου τους, αλλά και της σκληρής δουλειάς, με ατέλειωτες ώρες προπονήσεων. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μπατσάτα είναι ο πιο ερωτικός χορός του λάτιν που εξακολουθεί και κάνει θραύση σε όλον τον κόσμο, έχοντας γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία τα τελευταία χρόνια. 

Δείτε το βίντεο από την προσπάθεια τους στην Μόσχα. 


Stavros & Kathrine Couple №14 (Greece) | X World Final Bachata Stars 2019 (Moscow, Russia)