Το patrasevents.gr σας στέλνει στην παράσταση "Η Λίμνη των Κύκνων", που ανεβαίνει στο θέατρο Πάνθεον.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] ή στο επίσημο fan page του Patras Events γράφοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνό σας και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου (12:00 & 17:30).

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 18/01 και ώρα 11:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Νικητές οι:

Άννα Παπαλάμπρου
Κωνσταντίνα Σομαλακίδη


Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Τσαϊκόφσκι  

‘’Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ’’ το παραμύθι των παραμυθιών!!!

Η Λίμνη των κύκνων μας ταξιδεύει στο όνειρο, στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών . Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου μας οδηγεί μικρούς και μεγάλους, πίσω  στην αθωότητα.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ . Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο την νύχτα . Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί  αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την  ιδία του την ζωή. Η αγνή αγάπη νικάει πάντοτε το κακό.

 Στην παράσταση παίζουν και χορεύουν: 

Αδαμοπούλου Π., Γερωνυμάκης Μ. Κοντός Α. ,Λάλλου Κ., Παγκάλου Δ , Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε. , Χρυσάνθου Δ. , στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος. Σκηνοθεσία Παπαϊωάνου Δημήτρης  , χορογραφίες Παγκάλου Δήμητρα , σκηνοθετική επιμέλεια και υποκριτική διδασκαλία Φιλιππόπουλος Αλέξανδρος .

Στην παράσταση συμμετέχει κλασσικό μπαλέτο.

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 

12.00 και 17.30 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

Ταμείο Θεάτρου ΠΑΝΘΕΟΝ Τηλ. 2610325-778 (10.00 – 13.00 & 19.00 – 21.00) 

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Παραγωγής και επικοινωνία: Αγάπη-Φλωρεντία Γιαννακού τηλ. 6946194741