Λουκέτο αναμένεται να μπει μέσα στο επόμενο δίμηνο στο υπό κατάστημα της Alhpa Bank στα Ψηλαλώνια της Πάτρας. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κατάστημα αναμένεται να κλείσει και ήδη έχει δρομολογηθεί σειρά ενεργειών για τη μεταφορά των λογαριασμών των πελατών, έτσι ώστε οι λοιπές διαδικασίες να γίνουν ομαλά και να μην προκαλέσουν θέματα στους πελάτες της τράπεζας.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση προς τους πελάτες για τη μεταφορά των εργασιών στο υποκατάστημα της οδού Μαιζώνος. 

Το υπό κατάστημα της Alpa Bank στα Ψηλαλώνια της Πάτρας λειτουργεί σε αυτό το σημείο εδώ και τουλάχιστον μία εικοσαετία. Όμως το τελευταίο διάστημα η αποψίλωση του καταστήματος ήταν εδώ και καιρό φανερή, με μόλις τρεις εργαζόμενους, την υποδιευθύντρια και δύο ακόμα υπαλλήλους που είχαν απομείνει. 

Το κλείσιμο του υπό καταστήματος αυτού, είναι στο πλαίσιο των νέων πολιτικών που πρόκειται να εφαρμόσουν στις συναλλαγές τους με τους πελάτες τους, σταματώντας να λειτουργούν τα ταμεία στο γκισέ τους, δίνοντας βάση στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες εκτιμήσεις, μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται να κλείσουν και άλλα υπό καταστήματα τραπεζών, όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά και σε όλη την επικράτεια. Κάτι που σημαίνει ότι έρχονται και μαζικές απολύσεις, αφού από τη στιγμή που κλείνουν καταστήματα θα μειώνεται και το προσωπικό.