Ανακοίνωση Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών περιοχής Λεχαινών για τον άδικο χαμό των δύο συναδέλφων: "Για άλλη μια φορά ο φόρος αίματος στον δρόμο καρμανιόλα της Πατρών Πύργου ήταν βαρύς. Δύο συνάδελφοι εκπαιδευτικοί έχασαν τη ζωή τους επιστρέφοντας στις οικογένειές τους σε μια άκρως επικίνδυνη διαδρομή για το φτωχό μεροκάματο του τρόμου.

Ο πόνος και η θλίψη είναι αβάσταχτη καθώς δύο ακόμα συνάνθρωποί μας προστίθενται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων που έχουν ποτίσει με το αίμα τους έναν επιεικώς απαράδεκτο και δολοφονικό δρόμο που έπρεπε να έχει φτιαχτεί χθες. Είναι ώρα να σταματήσει η άδικη αιματοχυσία και να δοθεί μια λύση άμεσα. Η οργή ξεχειλίζει μιας και το αυτονόητο έχει καταντήσει διαπραγματεύσιμο. Οι υπεύθυνοι οφείλουν να αφήσουν κατά μέρος τους θεατρινισμούς και τα μικροπολιτικά παιχνίδια και να αναλάβουν την άμεση πρωτοβουλία για την κατασκευή της εθνικής οδού. Φτάνει πια... Η πίεση όλων μας προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι διαρκής και ασφυκτική.

Η σωστή οδηγική συμπεριφορά πρέπει να συμβαδίζει με τις σωστές υποδομές και την προστασία και την ασφάλεια των οδηγών. Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Περιφέρειας Λεχαινών εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας στις οικογένειες και τους οικείους των αδικοχαμένων συναδέλφων μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει και αιωνία τους η μνήμη, με την ευχή να αποτελέσει το αίμα τους το τελευταίο που χάνεται άδικα στον δρόμο καρμανιόλα".