Η απάντηση της Κατερίνας Καρβεντούζη στο Ναυτικό Όμιλο Πατρών έχει ως εξής:

"Κύριε Πρόεδρε,

Αξιότιμοι Σύμβουλοι, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Πρόσφατα ό Νομικός Σύμβουλος του ΝΟΠ και μέλος του ΔΣ του ΝΟΠ τα τελευταία χρόνια, έδωσε συνέντευξη η οποία δημοσιεύτηκε σε ΜΜΕ . Ήδη σε αυτή την συνέντευξη απάντησε εφ όλης της ύλης ο Δικηγόρος μου κύριος Αθανάσιος Αμπατζής με νεώτερη συνέντευξη του στα ΜΜΕ, και αποκατάστησε όλες τις αναλήθειες και ανακρίβειες σχετικές με την υπόθεση μου.

Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα να επισημάνω ότι είναι η πρώτη φορά στα οκτώ (8) χρόνια και πλέον που ο Ν.Ο. Πατρών διαμέσου του Νομικού του
Συμβούλου αναφέρει επακριβώς ότι « σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις και αναγνωρίζει την οφειλή όπως αυτή είναι » - και επιπλέον προσδιορίζει την πρόταση του Ομίλου ως ακολούθως: «Η Πρόταση του Ν.Ο. Πατρών , ΔΙΚΑΙΗ και ΕΦΙΚΤΗ ήταν και είναι, να επιστρέψει η συγκεκριμένη στην εργασία της , να της καταβάλλονται κανονικά ο μισθός της και να αποπληρώσει ο ΝΟΠ το χρέος που υπάρχει».

Σε αυτή την πρόταση με την επιστολή μου αυτή απαντώ ότι ΔΕΧΟΜΑΙ με χαρά να επιστρέψω στην εργασία μου , όπως ακριβώς αναφέρει ο Νομικός
Σύμβουλος του Ν.Ο.Π. «να της καταβάλλονται κανονικά ο μισθός της και να αποπληρώσει ο ΝΟΠ το χρέος που υπάρχει ». Και μάλιστα συμπληρώνω σχετικά με την αποπληρωμή του χρέους, ότι θα δεχτώ τον οποιοδήποτε διακανονισμό επιθυμεί- εξυπηρετεί τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών."