Τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2020!
Σάββατο στις 18 Ιανουαρίου.

Τελετή έναρξης με ένα τρίωρο μουσικό πάρτι
Σαν ένα συνεχόμενο μουσικό πάρτι θα μοιάζει η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού 2020 που προετοιμάζεται αυτές τις μέρες για το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου Α’
Στην πλατεία Γεωργίου θα στηθούν τρεις σκηνές που θα σχηματίζουν μεταξύ τους ένα ημικύκλιο. Στις σκηνές αυτές κατά τη διάρκεια της τελετής θα κάνουν την εμφάνισή τους φοιτητές της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, αλλά και χορευτές από διάφορες χορευτικές ομάδες που θα κινηθούν σε ένα project το οποίο θα στηρίζεται στη λογική του θέματος του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, κάνοντας κύκλους και... ανακυκλώνοντας την χαρά.
H κεντρική σκηνή θα είναι στεγασμένη προς αποφυγή απρόοπτων που είχαν υπάρξει πέρυσι με τον καιρό και πως η μπάντα που θα εμφανιστεί live στην τελετή έναρξης του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού θα είναι οι Passepartout, μία γνωστή και αγαπητή στη νεολαία μπάντα που μάλιστα είναι από την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Η βασική έκπληξη της φετινής τελετής έναρξης του Καρναβαλιού, της μεγάλης γιορτής της πόλης της Πάτρας, θα είναι όπως ήδη έχει διαρρεύσει, το projection 3d video mapping που θα στηθεί στην πρόσοψη του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων.
Προς το τέλος και πριν την εμφάνιση του μουσικού συγκροτήματος θα στολίσουν τον ουρανό της Πάτρας τα κλασικά και διαχρονικά πυροτεχνήματα που θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και αρκετά σε ποσότητα, με βάση πάντα τις πληροφορίες που υπάρχουν.