Αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη για την υπόθεση του Μπακάρι Χέντερσον, μετά την έφεση που άσκησαν κατά τις πρωτόδικης απόφασης οι δικηγόροι της οικογένειας. 

Η ακροαματική διαδικασία ήταν να ξεκινήσει σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, μετά και την αναβολή που είχε προηγηθεί στις 8 Ιανουαρίου εξαιτίας του κωλύματος του συνηγόρου της πολιτικής αγωγής, αλλά και της απουσίας μαρτύρων. 

Αυτή τη φορά το δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλει επ' αόριστον τη δίκη, χωρίς να ορίσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, εξαιτίας της απουσίας δύο δικηγόρων, αλλά και αρκετών μαρτύρων.

Η νέα αναβολή έφερε αγανάκτηση στα μέλη της οικογένειας του Αμερικανού φοιτητή που έχει ζητήσει από την ελληνική δικαιοσύνη την τιμωρία όλων όσοι εμπλέκονταν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη δολοφονία του παιδιού της. 

Η πρωτόδικη απόφαση σύμφωνα με την οικογένεια και τους δικηγόρους της δεν δικαιώνει τη μνήμη του φοιτητή που είχε έρθει για διακοπές το καλοκαίρι του 2017 στον Λαγανά της Ζακύνθου και δεν επέστρεψε ποτέ πίσω, παρά μόνο δολοφονημένος και χτυπημένος αλύπητα, έξω από μπαράκι της περιοχής.