Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή, από ανακοπή καρδιάς το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης και η Νατάσα Ράγιου ήταν εκείνη που βρέθηκε κοντά της τις τελευταίες ώρες. Η σχέση των δυο γυναικών ήταν πολύ στενή και είχε αρχίσει από τη συνεργασία τους στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Κεντρί» που παρουσίαζε η Νατάσα Ράγιου με αρχισυντάκτρια τη Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου.

«Μαθήτρια, συνάδελφος,φίλη, κουμπάρα (αρραβώνας, πολιτικός -θρησκευτικός γάμος μετά του εξαιρετικού και πολύ ανεκτικού Αλέξη και νονά του γιου της, του υπέροχου Φάνη)και κόρη... Έτσι εξελίχθηκε η σχέση μας στην πορεία αυτών των πολλών ετών από την ημέρα που θέλησε να εγκαταλείψει τη γαλλική φιλολογία και να γίνει δημοσιογράφος. Για την πολιτική δεν εχω ευθύνη, μόνο συμπαράσταση» είχε γράψει παλαιότερα στο προφίλ της στο facebook η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου.

Πριν από λίγες ώρες, τέσσερις μέρες μετά το θάνατο της δημοσιογράφου, η Νατάσα Ράγιου με μια κοινή φωτογραφία τους και το τραγούδι των Led Zerrelin « Stairway to Heaven» την αποχαιρέτησε κια δημόσια, μέσω facebook.