Η μάχη της ΕΚΟ Basket League έχει "ανάψει" για τα καλά και ΑΕΚ, Προμηθέας και Περιστέρι φαίνεται να διεκδικούν την 2η θέση και το πλεονέκτημα της έδρας ως και την ημιτελική σειρά των play-off.

O Προμηθέας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την 16η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League και θα ήθελε να επαναλάβει την επιτυχία του Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα, ενώ, βέβαια, ο τελικός στόχος είναι ν' αντιμετωπίσει -και πάλι- τον Παναθηναίκό στους Τελικούς.

To μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης τις 19:15 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή ή καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (Γερ. Σκλάβου 4, τηλ: 2610 275820).

Επιπλέον, τα εισιτήρια θα διατίθενται και το Σαββατοκύριακο 09:00-13:00 στη ρεσεψιόν του προπονητικού κέντρου. Την ημέρα του ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στη γερμανική EWE Baskets Oldenburg (15/1) τα εισιτήρια θα διατίθενται 09:00-15:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 10 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.