Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Νένα Μεντή και μίλησε για όλους και για όλα.

Την ηθοποιό, μπορεί κανείς να την απολαύσει αυτή την περίοδο στο θέατρο Χώρα.

Στην πρόσφατη αυτή συνέντευξή της μίλησε για το γεγονός ότι έχει παίξει σε ό,τι σημείο μπορεί κανείς να φανταστεί.

Μάλιστα, σημείωσε πως και η ίδια έχει γλυκαθεί από το χρήμα.

Έχει περάσει αρκετά δύσκολα στη ζωή της και δεν ντράπηκε να το παραδεχτεί.

– Έχει όμως και κάτι τσιγγάνικο, κάτι ωραία ελεύθερο…

Έχει, ειδικά οι περιοδείες. «Παίρνω τα κουρέλια μου και πάω», ένα πράγμα. Τις λατρεύω, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη ηθοποιός που να έχει κάνει τόσες περιοδείες όσες έχω κάνει εγώ. Έχω παίξει σε καφενεία, βαμβακοαποθήκες, πλατείες χωριών, όπου μπορείς να φανταστείς.

– Και έχετε καταφέρει να χτίσετε ένα κοινό που σας ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια . Δύσκολο αυτό…

Δύσκολο, ναι! Έχουν καταλάβει πως αγαπάω αυτό που κάνω, πως με συγκινεί και πιστεύω πως συγκινεί και εκείνους. Και δεν το λέω με έπαρση αυτό, το λέω με αυτογνωσία. Δεν είμαι εγώ αλλιώτικη από αυτούς.

– Νιώσατε ποτέ να προδίδετε αυτή την εμπιστοσύνη τους;

Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής έκανα και πράγματα που δεν μου άρεσαν, όχι τόσο στο θέατρο αλλά ιδίως στην τηλεόραση. Γλυκάθηκα κι εγώ με το χρήμα γιατί έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Δεν είχαμε οικονομική άνεση στο σπίτι. Καμιά φορά πιάνουμε την κουβέντα με τους θεατές στο καμαρίνι, τους λέω «έχω κάνει αηδίες στην τηλεόραση» και μου απαντάνε πως «δεν τα θυμόμαστε αυτά, θυμόμαστε μόνο τα καλά σας».

– Τα ξορκίσατε με κάποιον τρόπο εσείς η ίδια…

Και αυτοί! Γιατί με αγαπάνε! Και αυτό είναι ανεκτίμητο! Είναι ό,τι πιο σπουδαίο έχω καταφέρει στη ζωή μου. Και ούτε το περίμενα ότι θα μου συμβεί γιατί δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Ειδικά στα νιάτα μου, ήμουν απόλυτη και ξινή. Με τα χρόνια μαλάκωσα, όταν κατάλαβα ότι οφείλεις να είσαι γενναιόδωρος, πρώτα με εσένα την ίδια. Ύστερα, έκανα και την κόρη μου. Αλλάζουν οι ισορροπίες με το παιδί, ωριμάζει το μυαλό, είπε στο People.