Δευτέρα 13 Ιανουαρίου

Ο Αλέξης και η Κική συμφωνούν να βάλουν μπρος το σχέδιό τους που θα δώσει τη χαριστική βολή στη σχέση του Στρατή και της Δάφνης. Μια ψεύτικη εγκυμοσύνη της Κικής, ελπίζουν ότι θα αλλάξει τα συναισθήματα του Στρατή. Ο Βρανάς, με την αμνησία του, εξωθεί στα άκρα τη Μόνικα. Ο Θεοχάρης, η Μυρτώ και η Σμαράγδα έχουν τον ορό της αλήθειας και αποφασίζουν να τον δοκιμάσουν. Η Σμαράγδα, όμως, υπό την επήρειά του εκφράζει όλα τα κρυμμένα και καταπιεσμένα συναισθήματά της για τον Μάνο. Η Δάφνη και ο Στρατής ανανεώνουν τους όρκους παντοτινής αγάπης, γεγονός που κάνει τόσο την Κική όσο και τον Αλέξη να σκάσουν από το κακό τους. Ο Βρανάς επανακτά τη μνήμη του και η στιγμή που οι τυχεροί της τριπλέτας θα πάρουν την εκδίκησή τους από το λαμόγιο, πλησιάζει!

Τρίτη 14 Ιανουαρίου

Το σχέδιο εναντίον του Βρανά μόλις ξεκίνησε! Η Χριστίνα παριστάνει την ερωτευμένη και του λέει ότι το μόνο που θέλει είναι να φύγει μαζί του. Και οι άλλοι, όμως, τον διαβεβαιώνουν ότι τον έχουν συγχωρήσει και ότι σκοπεύουν να του δώσουν τα λεφτά τους. Μόνο ο Σωτήρης θα τον σκότωνε ευχαρίστως! Στο μεταξύ, η Δάφνη με τον Στρατή σκέφτονται την κοινή τους ζωή, αλλά η Κική είναι αποφασισμένη να τους εμποδίσει. Το ίδιο και ο Αλέξης, που θέλει τη Δάφνη για τον εαυτό του. Η Ξένια δίνει τον ορό της αλήθειας στον Μάνο και τα πράγματα πάνε πολύ στραβά γι’ αυτόν και τη Σμαράγδα, ενώ η Πέγκυ, που έχει μπει στο κόλπο, τρώγεται με τα ρούχα της. Πώς είναι καλύτερος ο Βρανάς, τελικά; Νεκρός ή ζωντανός; Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στρατής μαθαίνει από τη Φρόσω κάτι που θα τα ανατρέψει όλα: πως η Κική είναι έγκυος!

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου

Ο Στρατής προσπαθεί να συνέλθει απ’ το σοκ της εγκυμοσύνης της Κικής, αλλά αποφασίζει να αναλάβει τις ευθύνες του. Η Κική και ο Αλέξης ενθουσιάζονται καθώς πιστεύουν πως το σχέδιό τους πέτυχε. Η κατάσταση, όμως, θα εκτροχιαστεί όταν ο Στρατής καλέσει στο σπίτι του τη Δάφνη, την Κική και τον Αλέξη, για να τους ανακοινώσει κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Παράλληλα, ο Μάνος και η Σμαράγδα συνεχίζουν να πικάρουν ο ένας τον άλλον, χρησιμοποιώντας την Ξένια και τον Θεοχάρη αντίστοιχα. Η Μόνικα, όμως, είναι αποφασισμένη να τους βάλει όλους στον ίσιο δρόμο. Την ίδια στιγμή, ο Βρανάς ετοιμάζεται να πέσει στην παγίδα που του έχουνε στήσει, αλλά η εξομολόγηση που κάνει στη Χριστίνα, θα την οδηγήσει στο να αναθεωρήσει τις απόψεις της και να ανακοινώσει στον Σωτήρη πως θέλει να σταματήσουν το σχέδιο εκδίκησης εναντίον του Βρανά! Ο Σωτήρης, έξαλλος, κατηγορεί τη Χριστίνα πως ο Βρανάς έχει κερδίσει την καρδιά της. Μήπως αυτήν την φορά έχει δίκιο;

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

Ο Σωτήρης προσάπτει στη Χριστίνα ότι είναι ερωτευμένη με τον Βρανά γι’ αυτό δεν θέλει να τον εκδικηθεί και η Χριστίνα γίνεται έξαλλη μαζί του, ωστόσο το δίλημμά της παραμένει: θα συνεχίσει το σχέδιο εναντίον του Φίλιππου ή θα του τα πει όλα; Ο Βρανάς, πιστεύοντας ότι εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του, της εξομολογείται όλη την αλήθεια για τον ψεύτικο θάνατό του και την επιστροφή του. Στο μεταξύ, η Δάφνη λέει στον Στρατή ότι η σχέση τους έχει κακό κάρμα, ενώ του ζητάει να μην ξαναμπλέξει σε παρανομίες. Ο Στρατής τής το ορκίζεται και ζητάει από την Πέγκυ να του βρει μια νόμιμη δουλειά. Ο Μάνος μαθαίνει κι άλλα για τη μητέρα του από τον Βρανά και δεν ξέρει ποιον από τους δυο γονείς του να πρωτομισήσει, ενώ η Ξένια βάζει ντετέκτιβ, για να βρει τη μητέρα του Μάνου. Ο Μάνος εκνευρίζεται με τη Σμαράγδα γιατί την ακούει να λέει ότι της αρέσει ο Θεοχάρης. Την ίδια στιγμή, η Κική φιλάει τον Αλέξη, ο Μάνος την Ξένια και ο Στρατής ανακαλύπτει από τον Ντίνο ότι ο Αλέξης έχει ένοχα μυστικά, που τον καίνε!

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

Ο Στρατής ψάχνει χρήματα, για να πληρώσει τον Ντίνο και να μάθει ποια είναι τα μεγάλα μυστικά που κρύβει ο Αλέξης, ενώ η Σμαράγδα ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως έχουν τελειώσει οριστικά. Ο Σωτήρης συμμαχεί με την Πέγκυ για να ξεφορτωθεί τον Βρανά, αλλά τελικά αλλάζει γνώμη, προκειμένου να δει μέχρι πού θα το φτάσει η Χριστίνα με τον Φίλιππο. Η Κική συνεχίζει το ψέμα με την εγκυμοσύνη και δημιουργεί στη Δάφνη φοβερές ενοχές, ενώ την ίδια στιγμή ο Αλέξης κάνει τα γλυκά μάτια στην Πέγκυ και ξεμπροστιάζει στη Δάφνη τον Στρατή, που είναι έτοιμος να ξαναμπλέξει σε μια βρωμοδουλειά. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο ντετέκτιβ που έχει βάλει η Ξένια, εμφανίζεται στο σπίτι της Μόνικας και ανακοινώνει σε όλους πως έχει βρει τη μητέρα του Μάνου.