Η σορός του 56χρονου Αγγελή Κούλη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής εντός οικείας στην περιοχή της Δεξαμενής από τον αδερφό του, ο οποίος μην έχοντας λάβει κανένα νέο του για αρκετές ημέρες, έσπευσε να τον επισκεφθεί και να δει τι του συνέβη, αντικρίζοντας το τραγικό θέαμα του άψυχου σώματος του αδερφού του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews, ήταν λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, όταν ο αδερφός του 56χρονου γεμάτος ανησυχία εξαιτίας τους γεγονότος ότι ο αδερφός του δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής για αρκετές ημέρες, επισκέφθηκε την οικεία του στην οδό Παυσανίου. Το θέαμα όμως που αντίκρισε ήταν σοκαριστικό.

Ο 56χρονος Αγγελής Κούλης είχε χάσει τη ζωή του. Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ, προκειμένου να απομακρύνουν την σορό του 56χρονου και να ερευνήσουν τα αίτια του θανάτου του. Να σημειωθεί πως το έργο των αρχών ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, μιας και το σώμα του άτυχου άνδρα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και η δυσοσμία στο χώρο ήταν έντονη.

Εντύπωση βέβαια δεν προκαλεί το γεγονός πως ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, αλλά πως το άψυχο κορμί του βρισκόταν στο σημείο για περισσότερες από δέκα ημέρες δίχως να τον έχει αναζητήσει κανείς όλο αυτό το διάστημα. Να σημειωθεί πως η σορός του έχει οδηγηθεί σε ιατροδικαστή, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη νεκροψία/νεκροτομή που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 56χρονου.