H Selena Gomez τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή της και μάλιστα, έχει μιλήσει δημόσια για τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που είχε, αλλά και για την επιθυμία της να μείνει μόνη της.

Η ίδια ποζάροντας για το ετήσιο τεύχος Talents & Legends του WSJ. Magazine, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτό είναι κάτι που δουλεύω συνεχώς. Αλλά πλέον νιώθω πολύ δυνατή επειδή έμαθα πάρα πολλά για όσα συνέβαιναν πνευματικά. Οι κορυφώσεις μου ήταν πολύ έντονες αλλά όταν ένιωθα χάλια, αυτό μπορούσε σε φάσεις να μου κρατήσει για εβδομάδες».

Η pop τραγουδίστρια έχοντας αφιερώσει 6 ολόκληρα χρόνια στην ψυχοθεραπεία ανέφερε ότι: «Ανακάλυψα πως υποφέρω από προβλήματα ψυχικής υγείας. Και ειλικρινά αυτό ήταν ανακούφιση. Συνειδητοποίησα πως υπήρχε τρόπος να πάρω βοήθεια και να βρω ανθρώπους που να εμπιστεύομαι. Πήρα τα σωστά φάρμακα και η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς. Είμαι ελεύθερη εδώ και δυο χρόνια. Είμαι εντάξει με αυτό».

Τέλος έχει αποφασίσει να μην κάνει πλέον sexy video clips καθώς θεωρεί ότι έχει κάνει αρκετά στην καριέρα της και σε αυτή τη φάση της ζωή της θέλει να εστιάσει σε άλλο κομμάτι.