Είναι μηχανολόγος μηχανικός και αυτό που τον έκανε να ασχοληθεί με την φωτογραφία ήταν ένα περιοδικό που ξεφύλλισε.

Το όνομα του είναι Δημήτρης Σαββόπουλος και αν και είναι μόλις 25 ετών οι φωτογραφίες που βγάζει έχουν τη λήψη μιας πνευματικότητας, ενός στοχασμού, παρουσιάζοντας κάθε φορά το αντικείμενο του από μία διαφορετική οπτική γωνία. 

Από μία γωνία που δεν υπάρχει στον καθένα μας, αλλά μόνο σε εκείνους που βλέπουν τα πράγματα με έναν τέτοιον διαφορετικό τρόπο. "Συνήθως ψάχνω αρκετά και ερευνώ ένα μέρος πριν πάω για να το φωτογραφίσω" τονίζει ο ίδιος. "Μου αρέσει οι φωτογραφίες μου να έχουν μία διαφορετική προοπτική από άλλες του ίδιου μέρους και για αυτό προσπαθώ να βγάζω πάντα από πολλές και διαφορετικές γωνίες". 


Στο περιοδικό που του κίνησε την περιέργεια διάβασε για την τεχνολογία φωτογραφικών μηχανών καθώς και για τεχνικές φωτογραφίας τοπίου και πορτραίτου. "Εκεί είδα φωτογραφίες που δεν είχα ξανά δει και μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τη περιέργεια για το πώς τραβήχτηκαν. Μετά από λίγο καιρό αγόρασα την πρώτη μου φωτογραφική μηχανή και περνώντας ατελείωτες ώρες στο youtube έμαθα σιγά - σιγά να την χειρίζομαι". 

Από τότε κόλλησε το μικρόβιο της φωτογραφίας και ξεκίνησε να γυρίζει τους δρόμους της Πάτρας, έχοντας πάντοτε μαζί του την φωτογραφική του μηχανή. Μεγάλωσε στο Ρίο και αυτή την πόλη, την Πάτρα, την έχει αγαπήσει και την έχει μέσα του. "Κάθε μέρος στην Πάτρα έχει την δική του ομορφιά και αυτή μπορεί να την αποτυπώσεις στον φακό με διάφορους τρόπους. Κι όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά παντού...". 


Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει να ασχολείται αρκετά και με το κομμάτι του βίντεο. "Έχω φτιάξει το δικό μου κανάλι στο youtube, αλλά το βίντεο είναι κάτι που θέλω ακόμα χρόνο για να το εξερευνήσω περαιτέρω" τονίζει. Το μέρος που θα ήθελε να πάει κάποια στιγμή και να το επισκεφτεί αποκλειστικά και μόνο για να το φωτογραφίσει, δεν είναι άλλο από την Ισλανδία. 

"Είναι ένα μέρος που έχει να προσφέρει άπειρες λήψεις, σε όλους όσους ασχολούνται με την φωτογραφία, από τον πιο αρχάριο φωτογράφο μέχρι και τον πιο έμπειρο. Είναι, άλλωστε, μια χώρα που φημίζεται για τα αξιοθέατα της και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το αξιοποιήσει κάποιος τόσο όσο αφορά την φωτογραφία, όσο και σε ότι έχει να κάνει με το βίντεο".