Την δική τους Κινηματογραφική Λέσχη, "Cine Drama", αποφάσισαν να ιδρύσουν οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, φτιάχνοντας μάλιστα και την σχετική σελίδα στο facebook. 

Σε αυτήν αναφέρουν τα εξής: "Οι φοιτητές της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Πάτρας πήραμε την πρωτοβουλία να ιδρύσουμε μια κινηματογραφική λέσχη. Σε αυτήν θα μπορούμε τόσο εμείς όσο και το κοινό μας να βλέπουμε ταινίες οι οποίες δεν είναι εύκολα προσβάσιμες. Ταινίες κυρίως του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου αλλά και όχι μόνο.

Μετά από κάθε προβολή και με τα ερεθίσματα του καθενός, για όσους το επιθυμούν θα υπάρχει χώρος και χρόνος να μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μας και οι συζητήσεις μας να γίνονται έναυσμα για νέες εμπνεύσεις μέσα από τη διαφορετικότητα των σκέψεων και των ιδεών μας. Ακόμα η λέσχη μας είναι ανοιχτή για όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για προβολές και άλλες δράσεις. Όραμα μας είναι να χτίσουμε την τάση μιας δομής, η οποία ελπίζουμε να εξελιχθεί στο χρόνο και αποτελέσει μόνιμο στέκι για όλους τους σινε-φιλ, σινε-παρακολουθητές, σινε-άμουρους, σινε-παρμένους, σινε-χόλικ.. αυτης της πόλης".