Η εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας αναδεικνύεται σε πιστό και ουσιαστικό συνοδοιπόρο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ». 

Αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο και αθόρυβο έργο του Συλλόγου με σειρά δράσεών τους τα σχολεία της περιοχής μας αφενός φροντίζουν για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών για τον καρκίνο στα παιδιά και αφετέρου συγκεντρώνουν χρήματα για τη στήριξη του έργου της «ΦΛΟΓΑΣ».

Μετά την εορταστική εκδήλωση, παραμονές των Χριστουγέννων στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, όπου συμμετείχαν 36 σχολεία, συνεχίστηκαν οι επισκέψεις μαθητικών ομάδων στα γραφεία του Συλλόγου. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και του Αρσακείου Λυκείου Πατρών του οποίου διευθυντής είναι ο κ. Εμμανουήλ Πετράκης. Μία ομάδα μαθητριών με τη συνοδεία των καθηγητριών Νικολίας Ηλιοπούλου και Άννας Χαλκίδη πρόσθεσαν στον κουμπαρά της «ΦΛΟΓΑΣ» το ποσό των 165 ευρώ και πρόσφεραν τρόφιμα για τις οικογένειες του Συλλόγου. 

Το Παράρτημα Ν. Αχαΐας της «ΦΛΟΓΑΣ» ευχαριστεί δημοσίως της μαθητική κοινότητα του Αρσακείου για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και υπενθυμίζει ότι όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε αναμμένη τη ΦΛΟΓΑ της ελπίδας για όλα τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.