Τον απόλυτο τρόμο έζησε στο Πέραμα μια 12χρονη μαθήτρια όταν ένας 25χρονος Αλγερινός επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά λίγο πριν εκείνη φτάσει στο σπίτι της.

Η ανήλικη μαθήτρια βρισκόταν μέσα στο τοπικό λεωφορείο, όπου χρησιμοποιούσε συχνά, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της. Ωστόσο μέσα σ' αυτό βρισκόταν και ο 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος παρακολουθούσε της κινήσεις της. Οταν η 12χρονη από το Πέραμα έφτασε στον προορισμό της, αποβιβάστηκε από το λεωφορείο, ωστόσο στην ίδια στάση κατέβηκε και ο 25χρονος.

Αθλήτρια πολεμικών τεχνών η 12χρονη στο Πέραμα

«Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η νεαρή μαθήτρια. «Εβαλα τις φωνές, βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικόβλητος», συνέχισε η νεαρή μαθήτρια από το Πέραμα.
Σημειώνεται ότι η νεαρή μαθήτρια από τα οκτώ της χρόνια είναι αθλήτρια του σάντα, μιας κινέζικης πολεμικής τέχνης που μοιάζει με το kick boxing και εφάρμοσε στον επίδοξο κακοποιό όλα όσα έχει μάθει.

Άμεσα για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι Αρχές οι οποίες κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη την ώρα που επιβιβαζόταν σε άλλο λεωφορείο προκειμένου να απομακρυνθεί από την περιοχή.


Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα | Μια 12χρονη κουνγκ-φου έσπασε στο ξύλο τον επίδοξο βιαστή της