Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές έχει πιάσει τον Σταυρό ανήμερα των Θεοφανείων, ο 20χρονος Χρήστος - Δημήτρης Τσεκίνης, βουτώντας στα παγωμένα νερά του Ρίου, στην τέλεση των υδάτων της ενορίας του Αγίου Γεωργίου. 

Την πρώτη φορά τον έπιασε το 2017, την δεύτερη το 2019 (όταν ήταν φαντάρος στα ΚΕΤΧ) και φυσικά το καλό τρίτωσε για τον 20χρονο το 2020 που δεν θα μπορούσε να μην συνεχίσει την παράδοση και να βουτήξει στο Ρίο και να πιάσει τον Σταυρό, κάνοντας περήφανους τους δικούς του ανθρώπους.

Πρόκειται για ένα παιδί που βουτάει σχεδόν κάθε χρόνο την ημέρα των Θεοφανείων και που θα συνεχίσει να το κάνει και τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα στο παρελθόν ο νεαρός που είναι από τα Άνω Συχαινά, είχε βουτήξει και στην Αυστραλία, συγκεκριμένα στην Αδελαΐδα, τηρώντας ακόμα και εκεί το έθιμο, σε συνθήκες όμως καύσωνα.

Ο ίδιος εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς σίγουρα θα μπει στην λίστα των ρέκορντμαν "βουτηχτάδων".  Ήδη άλλωστε το ρεκόρ του, οι τρεις σχεδόν απανωτές φορές που έπιασε τον Σταυρό, είναι κάτι που δύσκολα θα το βρει κανείς στην επικράτεια.