Μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η απεργία των εργαζομένων στον ΟΤΕ και την COSMOTE, στα καταστήματα της επικράτειας, αλλά και της Πάτρας που παραμένουν κλειστά εδώ και περίπου δυο εβδομάδες. 

Η απεργία έχει προκηρυχθεί από την Ομοσπονδία Εργαζομένων και ξεκίνησε από τις 21 Δεκεμβρίου. Στα καταστήματα της Πάτρας, τόσο στο κεντρικό της Γούναρη, όσο και σε άλλα υποκαταστήματα υπάρχει η σχετική ταμπέλα και πανό που αναφέρουν για την απεργία. 

Στο μεταξύ η πολυήμερη αυτή απεργία έχει φουντώσει την κόντρα μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης. Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους είχαν αναφέρει τα εξής: "Η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας μέχρι την τελική μας δικαίωση. Σήμερα, σε όλη την Ελλάδα, οι εργαζόμενοι απέκρουσαν τις απεργοσπαστικές προσπάθειες της Διοίκησης και με αξιοπρέπεια έστειλαν το μήνυμα πως στον ΟΤΕ δεν είναι δουλοπάροικοι. Συνεχίζουμε και αύριο έξω από τα κτίρια να ενημερώνουμε την κοινωνία για το δίκαιο των αιτημάτων μας".