Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σόλων Τσούνης στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και την δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για την ολοκλήρωση της επιτυχημένης σειράς, “Το σόι σου” αλλά και την αποχώρηση από την σειρά “Έρωτας μετά”, όπως αναφέρει το zappit.

Όταν η δημοσιογράφος του STAR ρώτησε τον ηθοποιό για την συμμετοχή του στο σίριαλ “Έρωτας μετά”, εκείνος είπε με χαμόγελο “Θα σου πω ότι σταμάτησα από το Έρωτας Μετά. Πρώτη φορά το λέει γιατί έγινε πρόσφατα”.

“Καμιά φορά ξεκινάμε με κάποια δεδομένα και κάποιες προσδοκίες. Είχαμε κανονίσει έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και στην πορεία τους οδηγεί κάπου αλλού. Αυτό δεν με κάλυψε, πολύ απλά, φιλικά και ωραία είπα να σταματήσουμε. Είπαμε πως είναι καλύτερο να διακόψουμε τη συνεργασία” συμπλήρωσε ο Σόλων Τσούνης.

“Όταν αρχίζω κάτι, μου αρέσει να το τελειώνω. Αν μου το αλλάξουν στην πορεία, θα αντιδράσω. Γενικά διεκδικώ αυτό που θέλω” πρόσθεσε.

Σχετικά με την επιτυχημένη σειρά του Alpha που ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε χρόνια, ο Σόλων Τσούνης σημείωσε πως “όταν ξεκινούσαμε το Σόι δεν ξέραμε σε καμία περίπτωση πως θα κρατήσει πέντε χρόνια. Πιστεύω πως όλοι οι συνάδελφοι περνάμε ακόμα μια φάση πένθους. Είμαστε όλοι σε ένα σοκ που σταμάτησε η σειρά. Το καλοκαίρι, που ήμουν σε περιοεδία με την Λωξάντρα δεν υπήρχε περιοχή στην επαρχία που να μη με πιάσουν να με ρωτήσουν γιατί τελείωσε η σειρά. Όλα όμως τελειώνουν και είναι ωραίο να τελειώνει κάτι όταν είναι στο πικ”.


Σόλων Τσούνης: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το σίριαλ «Έρωτας μετά»