Η Αναστασία Κανελλάκη είναι ένα κορίτσι που έχει αγαπήσει την χορωδιακή και κλασική μουσική. 

Μέλος για αρκετά χρόνια της Πολυφωνικής Χορωδίας της Πάτρας, κάνοντας επίσης μαθήματα φωνητικής και αρμονίας (συνεχίζοντας πλέον μαθήματα αντίστιξης), σπούδασε για αρκετά χρόνια τσέλο και πιάνο. 

Η νεαρή 22χρονη Πατρινή έχοντας μεγαλώσει με ήχους, μελωδίες και μουσική και έχοντας πάρει την απόφαση να ακολουθήσει αυτό που πράγματι ποθεί η καρδιά της, έχει αρκετά σχέδια για τα πρώτα της βήματα στον χώρο, τα οποία και ετοιμάζεται να υλοποιήσει. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε η Αναστασία Κανελλάκη ετοιμάζει το νέο της solo project το οποίο αναμένεται το φετινό καλοκαίρι, με πολλά και διάφορα events.

Στο πλαίσιο της προαναγγελίας του solo αυτού, η νεαρή ταλαντούχος μουσικός κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες ένα βίντεο, με την ίδια να παίζει σε τσέλο το τραγούδι "Señorita", μια παγκόσμια επιτυχία που είναι το φετινό hit της Camila Cabello.  Tο βίντεο έχει γυριστεί στο πάρκο του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα όπου εργάζεται και ζει μόνιμα τον τελευταίο χρόνο. Η παραγωγή είναι δική της. Anastasia Kanellaki - Señorita (Cello Cover)