Ο Θεόδωρος Σερεμέτης, διοικητής του Γ.Ν. Πατρών, διαψεύδει ανακοινώσεις του Σωματείου «Ιπποκράτης» σχετικά με τη θέρμανση. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής:

"Ακόμη μια φορά όμως είμαστε αναγκασμένοι να διαψεύσουμε ανακοινώσεις του σωματείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ». Αναφέρονται σε ‘’έντονα παράπονα Ασθενών, Συνοδών αλλά και Εργαζομένων για την θέρμανση στο Νοσοκομείο’’. Επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει αυτή η ασύστολη ψευδολογία σε βάρος του Νοσοκομείου. Πράγματι τίθεται ερώτημα και μάλιστα σοβαρό. Γιατί τόσα ψέματα; Υπάρχει λογική να γράφεται γενικά και αόριστα ότι η θέρμανση είναι ανύπαρκτη; Σε ποιους χώρους είναι ανύπαρκτη;

Ποια είναι τα παράπονα που τα μαθαίνει μόνο ο κ. Πετρόπουλος και κανένας άλλος; Εάν πάλι γνωρίζει κάτι γιατί δεν ενημερώνει κανέναν από τους αρμόδιους και πρώτα από όλους την Τεχνική Υπηρεσία; Και τέλος πάντων πως είναι δυνατό να γράφει μόνιμα κάποια πληροφορία για να συκοφαντήσει το χώρο δουλειάς του και τους συναδέλφους του;

Να θυμίσουμε προηγούμενες ενημερώσεις του, για «την μη αντιμετώπιση της Ιλαράς», «τους φυματικούς που έκαναν βόλτα στο νοσοκομείο και στην Μονάδα Νεογνών», την «βόλτα του δημοσιογράφου του Αλ Τζαζίρα στο νοσοκομείο για την ανάδειξη των οικονομικών προβλημάτων του», την «κλοπή του Αλεξικέραυνου» και ένα σωρό άλλα ευφάνταστα νέα που όμως δεν κάνουν τίποτε άλλο από το αμφισβητούν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, να μειώνουν το κύρος του νοσοκομείου, να προσβάλλουν τους ίδιους τους εργαζόμενους σε αυτό!

Στόχος του δεν είναι η επίλυση πραγματικών προβλημάτων ούτε η ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Στόχος είναι ο θόρυβος για να επιβεβαιώνεται ο ρόλος συγκεκριμένων «συνδικαλιστών». Στόχος είναι η εκάστοτε Διοίκηση και η επίδειξη ισχύος".