Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 21, 21 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οργάνωσαν και υλοποίησαν αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες έξω από ισόγειο διαμέρισμα στην Πάτρα, όπου μετέφεραν λαθραία καπνικά προϊόντα σε διαμέρισμά τους.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε όχημα των δραστών βρήκαν και κατέσχεσαν (5.000) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ενώ στη συνέχεια οι δράστες παρέδωσαν στους αστυνομικούς ακόμα (6.630) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (527) συσκευασίες, που περιείχαν λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (26.350) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ  όλα τα λαθραία καπνικά προϊόντα, καθώς και το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκαν.