Μόνο θετικός ήταν ο απόηχος για την "Χώρα που Τίποτα δεν πάει Χαμένο", για το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, δηλαδή, του Αιγίου που πλέον ύστερα και από την εκδήλωση που έκανε για το φινάλε της εορταστικής περιόδου, με χιλιάδες κόσμου να βρίσκονται στην πλατεία και να την παρακολουθούν από κοντά, κλείνει την αυλαία της. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΔΗΚΕΠΑ ο κόσμος που πέρασε την εορταστική περίοδο, τις μέρες των Χριστουγέννων, αλλά και της Πρωτοχρονιάς, ξεπέρασε τους 50.000 επισκέπτες, ενώ τα σχολεία που επισκέφτηκαν το πάρκο περίπου 50.

Ο αριθμός αυτός των 50.000 επισκεπτών (χωρίς να υπολογίζονται οι μαθητές), ήταν μεγαλύτερος και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο μέσος όρος μέχρι φέτος των επισκεπτών του πάρκου, ήταν γύρω στους 20 με 25.000. 

Το νούμερο των 50.000 επισκεπτών και παραπάνω, δείχνει μια σημαντική πρόοδο και ότι ο φορείς της πόλης βρίσκονται στην σωστή κατεύθυνση σε ότι αφορά τον στόχο που έχουν θέσει, να κάνουν δηλαδή το Αίγιο ως έναν γιορτινό πόλο για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδος, ενισχύοντας έτσι με σημαντικό τρόπο την τοπική οικονομία και την αγορά του. 

Το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο του Αιγίου τονώνει έτσι την εξωστρέφεια της πόλης, φέρνοντας κόσμο, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο αριθμός των φετινών επισκεπτών του είναι μεγαλύτερος από τον πληθυσμό του, κάτι που δείχνει ότι αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν αυτές τις μέρες στην γειτονική πόλη από άλλα μέρη μόνο και μόνο για να δουν από κοντά την "Χώρα που Τίποτα δεν πάει Χαμένο". 

Από την Πάτρα, από την Ακράτα, από διάφορα μέρη της Κορινθίας, ακόμα και από την Αθήνα. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του δήμου και της ΔΗΚΕΠΑ έχουν μπροστά τους ακόμα αρκετό δρόμο για να φτάσουν κοντά σε αυτό που θέλουν, στο όραμα τους. Ωστόσο, βρίσκονται στον σωστό δρόμο και αυτό φάνηκε φέτος.