Σε συνέντευξή της στο "TV Έθνος" η Μαρία Κορινθίου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην απουσία της από τη μικρή οθόνη και αποκαλύπτει τι την ενοχλεί στον χώρο που κινείται.

"Έχω χρόνια να δουλέψω στην τηλεόραση και είναι επιλογή μου. Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά δεν είναι και κάτι που με προβληματίζει" σημειώνει η η ηθοποιός και προσθέτει:

"Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι φρόντισαν να βάλουν το χεράκι τους για να μην παίξω σε μία από τις σειρές της φετινής σεζόν... Θυμώνω περισσότερο με αυτά. Δεν στεναχωριέμαι, γιατί τα έχω φάει με το κουτάλι είκοσι χρόνια τώρα που είμαι στον χώρο. Μέσα από κάτι τέτοιες δυσκολίες εγώ προσωπικά βγαίνω πιο δυνατή. Και αυτό αποδείχθηκε και με το "Τζόρνταν". Είναι ένα έργο που πραγματικά ήθελα να κάνω και δεν το ανταλλάσσω με τίποτα".

Όσο για το ποιο σίριαλ ξεχώρισε τη φετινή σεζόν λέει: "Υπάρχουν πολλές αξιόλογες δουλειές στην τηλεόραση σήμερα, όπως το "Κόκκινο Ποτάμι" και οι "Άγριες Μέλισσες"".

Αναφερόμενη στο τι την ενοχλεί στον χώρο που κινείται, υπογραμμίζει: "Με εξοργίζουν η αμορφωσιά και οι άνθρωποι που δεν σέβονται".