Με το χειρότερο τρόπο θα γραφτεί το τέλος της σχέσης Μιχάλη - Ιωάννα καθώς ένας θάνατος θα τους χωρίσει.

Όλα ξεκινούν όταν η Ιωάννα αισθάνεται έντονους πόνους στην κοιλιά και παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στο μαιευτήριο δίχως να ειδοποιήσει κανέναν.

Όμως ένα ατύχημα που συμβαίνει στον δρόμο επηρεάζει την κατάσταση της. Φτάνοντας στο νοσοκομείο, οι γιατροί κρίνουν πως η κατάσταση της υγείας της κοπέλας και του μωρού της είναι κρίσιμη.

Έτσι, τη μεταφέρουν εσπευσμένα στα επείγοντα και στη συνέχεια στο χειρουργείο. Παράλληλα, ο Μιχάλης ενημερώνεται για όσα έχουν συμβεί και σπεύδει αμέσως εκεί.

Οι ώρες περνούν και η αγωνία του νεαρού κορυφώνεται. Λίγο μετά, οι γιατροί ανακοινώνουν στον Μιχάλη πως έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κρατήσουν το μωρό στο ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Η είδηση αυτή γονατίζει τον νεαρό, ο οποίος νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Σε κατάσταση σοκ, όμως, βρίσκεται και η Ιωάννα, η οποία όταν ανακτά τις αισθήσεις της ενημερώνεται για το τραγικό αυτό γεγονός.

Τόσο εκείνη όσο και ο Μιχάλης προσπαθούν να διαχειριστούν τη θλίψη τους για τον χαμό του παιδιού τους. Εκείνος, μάλιστα, προσπαθεί να συμπαρασταθεί και να στηρίξει την Ιωάννα.

Μόλις η Μαρίνα μαθαίνει το δυσάρεστο αυτό νέο, σπεύδει στο πλευρό του Μιχάλη για να τον βοηθήσει. Οι μέρες περνούν και η Ιωάννα παίρνει εξιτήριο, ενώ ο Μιχάλης παλεύει να ξεπεράσει τις τύψεις του για την απώλεια του παιδιού του και η Μαρίνα φαίνεται πως είναι η μοναδική πού μπορεί να τον βοηθήσει.

Από την άλλη, η Ιωάννα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Αυτή δεν είναι άλλη από το να φύγει μακριά από όλους και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Στο μεταξύ η Μαρίνα και ο Μιχάλης έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Όμως ο πόνος που αισθάνεται ο νεαρός δεν τον αφήνει να της ανοιχτεί όπως παλιά.

Πηγή: MY TV