Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 77η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών ή αλλιώς Golden Globes στο The Beverly Hilton του Beverly Hills στην California.

Μια από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς ήταν η στιγμή που ο Brad Pitt παρέλαβε τη Χρυσή Σφαίρα του για την ερμηνεία του στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ».

Ο διάσημος ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Leonardo DiCaprio, με έντονη δόση χιούμορ. «Πριν το The Revenant (σ.σ. την ταινία για την οποία ο DiCaprio κέρδισε το Όσκαρ πριν λίγα χρόνια μετά από αρκετές σεζόν... αναμονής) συνήθιζα να παρακολουθώ κάθε χρόνια τους συμπρωταγωνιστές του να παραλαμβάνουν βραβεία και να τον ευχαριστούν. Ξέρω πλέον το γιατί, είναι ένας πραγματικός σταρ, ευγενής και δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ πάνω σήμερα χωρίς εσένα δίπλα μου» είπε αρχικά, ενώ συνέχισε αναφερόμενος τη διάσημη σκηνή στο φινάλε του «Τιτανικού» που ο DiCaprio πεθαίνει στα παγωμένα νερά του ατλαντικού: «Εγώ θα μοιραζόμουν μαζί σου τη σχεδία».

Στη συνέχεια, έκανε πλάκα για την προσωπική του ζωή, λέγοντας; «Ήθελα να φέρω τη μαμά μου, αλλά δεν μπορούσα επειδή για κάθε γυναίκα που στέκεται δίπλα μου λένε πως βγαίνει μαζί μου». Τότε ήταν που η Jennifer Aniston, πρώην σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, ξέσπασε σε γέλια.  


Brad Pitt Golden Globes 2020 Winner Monologue