Η Έρρικα Μπρόγιερ άφησε την τελευταία της πνοή στα 77 της χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θέλησαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media, τιμώντας έτσι την μνήμη της.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια selfie που έβγαλε στο θέατρο Broadway με φόντο μια φωτογραφία της Έρρικας Μπρόγιερ από την παράσταση «Η Παριζιάνα» , συνοδευόμενη με ένα μακροσκελές συγκινητικό μήνυμα.

«Ερρικάκι μου σήμερα μας γέμισες θλίψη εσύ που μόνο χαρά και γέλιο μας χάριζες… Πριν αρχίσει η πρωινή παράσταση της ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΣ στο ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ παρέα με τον αγαπημένο σου Κώστα Βουτσά μάθαμε τα θλιβερά μαντάτα….Παίξαμε με ένα κόμπο στην καρδιά κι αφιερώσαμε την παράσταση όπως και το απόγευμα έγινε στην ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ που εγώ σου πρότεινα να παίξεις …. Έτσι ενώ επανεμφανίστηκες μετά τόσα χρόνια στο θέατρο ξαφνικά η ζωή κι ο θάνατος σου έπαιξαν αυτό το σκληρό παιχνίδι…θα μας λείπεις γλυκό μου καλοσυνάτο πλάσμα….Ποτέ δεν θα ξεχάσω ποσό με αγαπούσες κι όλο χιούμορ μου έλεγες «Εσένα θα παντρευτώ Μπιμπιλάκο μου να με κοιτάς στα γεράματα.»… Αχ… κι έφυγες μέσα στην δροσιά της παντοτινής ομορφιάς σου… Καλό ταξίδι γλυκιά μου ύπαρξη και κουράγιο στην Σάντρα», έγραψε χαρακτηριστικά.