Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε δυστυχώς ένα σοβαρό ατύχημα στο θέατρο Broadway μετά το τέλος της πρώτης παράστασης. Η αγαπημένη ηθοποιός έπεσε από τα σκαλιά την ώρα που πήγαινε από τη σκηνή στο καμαρίνι της. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι και η ηθοποιός μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της έγιναν εξετάσεις. Όπως ήταν λογικό η δεύτερη παράσταση αναβλήθηκε

Ο παραγωγός και διευθυντής της ορχήστρας της Παριζιάνας Μαυρίκιος Μαυρικίου υποστήριξε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για εμάς σήμερα με το θάνατο της αγαπημένης μας Έρρικας. Είπαμε όμως να παίξουμε και να αφιερώσουμε την παράσταση σε εκείνη. Δυστυχώς όμως μετά το τέλος της παράστασης είχαμε το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία έπαιξε και το ρόλο της Έρρικας στην παράσταση»!

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έγιναν γνωστές αργά το βραδυ της Κυριακής η Πηνελόπη είναι πολύ καλύτερα και το χτύπημα στο κεφάλι δεν ήταν σοβαρό. Η ηθοποιός υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία η οποία ευτυχώς έδειξε πως όλα είναι καλά!