Αν υπήρξε ένας χρήστης των social media που πρωταγωνίστησε με τις φωτογραφίες του, ανεβάζοντας υπέροχες εικόνες από την χριστουγεννιάτικη Πάτρα και τον στολισμό της, αυτός ήταν δίχως καμία άλλη σκέψη, ο Σάββας Τζάκης. 

Ο γνωστός συνδικαλιστής και εμποροϋπάλληλος γνωρίζαμε ότι αγαπάει την φωτογραφία και του αρέσει να βγάζει όμορφες εικόνες από την πόλη στην οποία ζει.

Όμως αυτές τις μέρες της εορταστικής περιόδου, από την πρώτη κιόλας μέρα που στήθηκαν το χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου, τα σπιτάκια στην πλατεία Όλγας και οι τεράστιες μπάλες στην Τριών Συμμάχων, ο Σάββας Τζάκης, στην κυριολεξία έδωσε "ρέστα". 

Οι φωτογραφίες του από την χριστουγεννιάτικη Πάτρα μάγεψαν, συγκέντρωσαν δεκάδες likes και όμορφα σχόλια, ενώ σίγουρα αποτέλεσαν μία καλή διαφήμιση για τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης.

Ο Σάββας Τζάκης έχει αποδείξει άλλωστε ότι αγαπάει την Πάτρα, παρόλο που η καταγωγή του δεν είναι από εδώ, ενώ ο βασικός λόγος που φωτογραφίζει, σύμφωνα με τα όσα μας έχει πει, δεν είναι άλλος από το να αναδεικνύει τις ομορφιές της πόλης του. 

Και όλες αυτές οι εικόνες είναι με το κινητό του τηλέφωνο...