Μεγάλο πρόβλημα επικρατεί αυτή την ώρα στο δρόμο που οδηγεί από τα Καλάβρυτα στο Χιονοδρομικό. Οδηγοί που προσπάθησαν να κινηθούν χωρίς αλυσίδες εγκλωβίστηκαν από το χιόνι.

Η Πυροσβεστική με μικρά λεωφορεία μεταφέρει τον κόσμο στα Καλάβρυτα. Η ΕΜΑΚ βρίσκεται στο σημείο ενώ μεταβαίνει και το ερπιστιοφόρο όχημα. Στο σημείο έχει εγκλωβιστεί και λεωφορείο το οποίο ξεκίνησε από Αθήνα με προορισμό το Χιονοδρομικό Κέντρο και μέσα ως επιβάτης βρίσκεται και μια έγκυος γυναίκα.

Η πολιτική προστασία έδρασε άμεσα και κατάφερε να μεταφέρει τον κόσμο σε ασφαλές σημείο. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Το συμβάν σημειώθηκε όταν χάλασε το σασμάν του λεωφορείο και ξέμεινε στο όχημα στο δρόμο εμποδίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ενημερωθήκαμε και άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες της Αστυνομίας και άνδρες της Πυροσβεστικής και μετέφεραν τον κόσμο σε ασφαλές σημείο. Συνεργαστήκαμε εξαιρετικά με τον κύριο Μιχαλόπουλο της Αστυνομίας, τον κύριο Γεωργακόπουλο της Πυροσβεστικής και τον κύριο Ρουμελιώτη προκειμένου να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα". 


Πηγή: kalavrytanews.gr.